Cookies

DUXfree Vancouver pánské - khaki

DUXfree Vancouver - lehkost na podrážce z materiálu Duflex v kombinaci s fukncemi do každého počasí

Cena  1 990,- Kč
Značka
Dux
Dostupnost
do dvou týdnů
Velikost 44
Produkt je momentálně nedostupný.

DUXfree Vancouver pánské - khaki

Multifunkční obuv DUXfree Vancouver, která není závislá na ročním období, nabízí podporu a ochranu za každého počasí a zajišťuje komfort a dobrou přilnavost na kluzkém povrchu. Oděruvzdorná podešev vhodná pro každodenní použití je navržena pro širokou škálu povrchů a nabízí stabilitu a bezpečnost. Kombinace robustního semiše z hovězí kůže a odolné textilie ve svrchním materiálu zajišťuje prodyšnost při nošení. Membrána Sampan-Tex integrovaná ve vnitřní botě zajišťuje voděodolnou ochranu a suché nohy. Polstrovaný límec boty stabilizuje a podporuje přirozené vyrovnání polohy nohy bez omezení pohyblivosti. Měkká, tlumící stélka tlumí každý krok, ulevuje kloubům a má také regenerační účinek. Duxfree Vancouver jsou pohodlná všestranná obuv jak pro každodenní nošení s funkcí do každého počasí, tak jako pohodlné nízké boty pro outdoorové aktivity. Pohodlná multifunkční bota zaujme měkkou a tlumící stélkou v kombinaci s funkcemi do každého počasí.

DUXfree Vancouver pánské - khaki

Boty obujte a vykročte. Určeno k vnějšímu použití :-)

Pokud se netrefíte s velikostí napoprvé, nezoufejte. Vše napravíme a společně určitě nalezneme vhodnou velikost pro každou nohu.

Proces výroby je poměrně unikátní a s ním souvisí i možný drobný rozdíl ve velikosti jednotlivých párů (každý pár je tak trochu originál). Výrobce uvádí odchylku do 0,1 %.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak
nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.